lauantai 28. heinäkuuta 2012

Väreilyä elämään

En voinut vastustaa kiusausta tehdä postausta Colourscapesta, jossa kävin tänään miehen kanssa 25-vuotissyntymäpäiväni kunniaksi. Se oli aivan mahtavaa, vaikka oli todella kuuma ja maailman suurimmassa värilabyrintissa vielä kuumempi. Kiitos vaan Turun Tildalle muistutuksesta. Ja pitihän minunkin heti tehdä aiheesta postaus, koska värit ovat niin tärkeä asia elämässäni. 

Karkkisvärejä.

En kulttuuripääkaupunkivuonna jostain syystä ehtinyt käydä Colourscapessa. Se jäi vähän kaivelemaan, joten innostuin, kun kuulin että se tulee uudestaan Turkuun. Labyrintissa oli hauska vaellella ja etsiä aina uusia ja uusia kuvakulmia. Eihän sieltä saanutkaan muita kuin hyviä kuvia!

Se muuten on  brittiläisittäin ColoUrscape, mikä lämmittää mieltäni

Ulkopuolelta labyrintti näyttää ankealta muoviteltalta, mutta sisältä se on kaikkea muuta. Tämän varmaan voi jo päätellä kuvista. Tunnelmaa ja labyrintin kennomaista rakennetta on vaikea kuvailla, eivätkä kuvatkaan välitä kaikkea. Mies karttaihmisenä innostui, että hän olisi halunnut kartan siitä, missä on mitäkin värejä ja miten ne on järjestetty. 

Työntekijät huilivat niissä harvoissa kennoissa, joissa oli tuuletus. 

Tunnelmaa loi myös musiikki, jota soitettiin keskellä labyrinttia sijaitsevassa suuremmassa kennossa. Tänään paikalla oli DJ Esko Routamaa. Musiikki sopi loistavasti Colourscapen tunnelmaan. Colourscapessa on myös live-keikkoja ja erilaisia työpajoja. 

70-lukuvärejä. Valot ja varjot luovat aina vain uusia värejä. Tuo oranssi ja keltainen olivat saman värisiä "oikeasti".

Sain mieheltä synttärilahjaksi myös teemaan sopivat pyöräilykypärän, tällaisen. Ennen ajattelin, että vanha kypärä on ihan hyvä (sellainen tavallinen), mutta nuo värit nyt vaan sattuivat iskemään ja toivoin jo ajat sitten tuota lahjaksi. En vaan yhtään ajatellut, että mies oikeasti muistaisi! Lahja oli siis mieluinen, ja muisttaa kivasti myös hauskasta synttäriretkestä Colourscapeen.

Synttäreiden kunniaksi (melkein) kasvojenpaljastuskuva. Kaapu kuului laittaa päälle sisään mentäessä.

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvät selkeät kuvat olit saanut otettua. Melkein pystyin kuvittelemaan olevani siellä itsekin. Hieno idea tällainen värilabyrintti.

  Ava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paikkaa on todella vaikea kuvata, kun kaikki on pelkkää väriä ja pintaa. Hienoja kuvia sieltä silti saa huonompikin kuvaaja.

   Poista
 2. Vau, upean näköinen paikka! Kyllä tuolla vierailulla on kelvannut juhlistaa syntymäpäivää. :)

  Ja kypärä on aivan ihana! Kävin katsomassa nuo sivut, ja tuollahan olisi vaikka mitä... Missä sanotaan, että kypäröitä voi olla vain yksi, eikös niitäkin voisi pitää asusteena? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti säästää tämä paikka synttäreiksi, vaikka vähän kuuma olikin. Jäi kiva muisto.

   Voisin minäkin ottaa tuolta vaikka muutaman kypärän ja vaihdella niitä asukokonaisuuksien mukaan! Minun vanha sininen kypäräni tosin ei taida sopia muihin asuihin kuin sadetakkiini...

   Poista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.