perjantai 20. maaliskuuta 2015

Ilonpilkahduksia

Jokaisen arjessa tulee vastaan ikäviä ja tylsiä tilanteita, joista helposti huomaa valittavansa. Minä huomaan ainakin rapsaavani miehelle joka työpäivän jälkeen montako audia ja bemaria minut tänään törkeästi ilman vilkkua ohitti, moniko hidasteli liikennevaloissa, oliko töissä jotain hankalaa tai ärsyttävää jne. jne. Ja tämä kaikki, vaikka olen mielestäni oikein positiivinen ihminen! Minusta blogeissa ja muussakin sosiaalisessa mediassa on hyvänä puolena se, että usein siellä tulee kerrottua muille niistä arjen kivoista hetkistä ja jutuista (oikei, moni myös valittaa). Olen kirjoittanut tästä ennenkin. Minä en pidä pientä itsepetosta pahana, jos siitä tulee hyvä mieli ja se arjen ikävien asioiden rapotoiminen jää vähemmälle.

Niinpä kokoan tähän lyhyesti positiivisia juttuja viimeisen viikon ajalta sekalaisessa järjestyksessä.

Some people complain that social media is just full of people who brag about all the good things in life: the champagne, the holidays, the piece of cake they had with coffee and so on. But I like reading all the positive things much more than all the complaints about the annoying little things of everyday life. So here are some of the things I've enjoyed during the past week: a suprise letter, delivering cute candles to a reader of my blog, my husband, Bonbon kicking more and more, delicious fruit... to name a few!

1. Viime perjantaina oli aivan huippu koulutuspäivä ja se oli mukavaa vaihtelua työviikossa (vaikka työkin on kivaa).

2. Illalla kotiutuessani koulutuksesta odotti lattialla kirje Tipulasta! Ilahdutushaasteen ilahdutus oli saapunut perille, kiitos siitä Emoselle! Ihana tapa ilahduttaa!

Kirjeen saaminen on aina ihana yllätys, tätä nykyä vielä harvinaistakin!

3. Kirjeen mukana tuli rairuohonsiemeniä. En olekaan moneen vuoteen kylvänyt rairuohoa eli nyt vaan ihmettelemään kasvun ihmettä!


Viherpeukalo, don't fail me now!
4. Kasvun ihmeistä puheen ollen: Bonbonin potkut ilahduttavat aina! Eivät ole häirinneet yöuniakaan toistaiseksi.

5. Sain myös itse ilahduttaa saamalla vihdoin arvontavoitot perille. Oli hauska piipahtaa lukijani MB:n luona ja myös postitse lähteneet kynttilät pääsivät perille. 

Minullekin jäi vielä muutama herkku nautittavaksi. Nämä ovat kaiken lisäksi sokerittomia, hiilihydraatittomia ja gluteenittomia!
6. Vaikka selkä on vähän kipeytynyt, minulla on onneksi hyvä fysioterapeutti, jolta sain viime viikolla kauniisti alusvaatteisiin sointuvat kinesioteipit, jotka auttavat hämmästyttävästi.

7. Sain miehen turvallisesti takaisin kotiin Lapin reissulta. Jee! Onneksi ei kovin pitkään oltu erillään. 

Kotoisat sukat.
8. Ihana auringonvalo, etenkin aamuisin! Minä olen nauttinut kevätauringosta varmaan enemmän kuin koskaan. Tai voi olla, että viime vuonnakin nautin, kun lähdin välillä töihin vielä aikaisemmin. 

9. Vaikka olen pyrkinyt paastoamaan sokerista ja liian nopeista hiilihydraateista, maailmassa on silti paljon herkkuja syötävänä, esimerkiksi kauniin värikkäitä hedelmiä.

Näiden lisäksi voi tietysti nauttia noita pari kuvaa ylempänä olevia leivoksia. 
10. Tänään on taas perjantai ja edessä hauska konserttiviikonloppu!

Mitä positiivisia asioita sinä keksit viikon varrelta? Ei tarvitse keksiä kymmentä!


7 kommenttia:

 1. Hauskoja juttuja tällä viikolla olivat mm.: Työpaikan "käsityökerhon" kokoontuminen oli meillä ja siitä muistuttaa vielä ihana tulppaanikimppu. Haimme huonekaluliikkeestä tilaamamme vitriinin. Edellisessä yksilössä muutama viikko sitten oli vääränlaiset ovat, mutta päätimme pitää senkin kun se sopi niin hyvin tuulikaappiin. Sain yo-kokeet korjattua ja viikonloppu on alkamassa. Sunnuntaina mennään konserttiin ja konsertin päälle kahvikekkereihin. Tässä muutama ilahduttava asia.

  Yleensä yritän olla positiivinen, mutta pieni narina silloin tällöin on terveellistä kunhan se ei ole jatkuvaa.

  Ava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä välillä pitää päästää höyryjä ja vähänä valittaa. Yritän itse olla kuitenkin lähtemättä sille tielle, että aina tulisi vaan ekana negatiiviset asiat mieleen.

   Poista
 2. Olipa hauska postauksen aihe ja sattui niin, että olen ihan samassa fiiliksessä. Kerään kännykkääni tuollaisia ilonpilkahduksia ja kymmenen sijasta yritän päästä tuhanteen. No matkaa on vielä, numero kahdeksan on vasta menossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas mahtava idea! Niihin on kiva palata, etenkin sitten kun on päässyt oikein pitkälle, niin voi nähdä mistä on iloinnut jo ehkä jokin aika sitten.

   Poista
 3. Hih, voi ei! Haastoin sinut vahingossa juuri uudelleen tuohon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hei, ilahdutan sinua mielelläni, mutta sinun ei tarvitse haastaa enää ketään mukaan. :)

   Poista
  2. Hih, minut on haastettu tuohon jo kolmesti! Sopivasti haastoin kolme blogia eteenpäin, joten jokaiselle haastajalle siis yksi blogi. Tämä on kyllä sen verran kiva haaste, ettei haittaa, kun tulee uudelleen haastetuks. :D

   Poista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.