sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

MTV Cribs Bonbon style

Kuka muistaa joskus katsoneensa Music televisonin eli MTV:n Cribs -ohjelmaa, jossa erinäiset julkkikset esittelevät hulppeita kotejaan? Ehkä ainakin nuorempi lukijasukupolvi on joskus katsonut ohjelmaa ja minäkin muistan teininä sitä satunnaisesti seuranneeni. Ohjelman idea on siis yksinkertainen: kierretään useita huoneita, spa- ja allasosastot ja lopuksi esitellään autot. Crib tarkoittaa englanniksi oikeastaan pinnasänkyä, joten Bonbon saa nyt esitellä hulppean hienon pinniksensä MTV Cribs -tyyliin. Bonbonin ajatukset kursiivilla, äidin lisäkommentit tavallisella tekstillä. 

Yo! I'm da coolest babyboy in da hood. 

Moi! Oon Bonbon, maailman suloisin vauva. Asun Turus Puolalan mäen hoodeilla ja tää on mun pinnis. 

Salamalla otettu kuva, koska valoa ei riitä villiviinin takia riittävästi. 

Ja tunnelmavalaistuksessa. 
Mun pinnis o iha tosi magee. Se on hankittu 2nd handina, silleen ekologisesti. Lakanat on Äitiyspakkauksesta. On ihan tosi hienoo saada valtiolt tämmösiä lahjoja, ihan vaan siks et synnyin. Villapeitto on tarkkaa käsityötä, iskän ja äidin ystävält. 

Yksityiskohtia.

Vaikka en mä kyllä ihan hirveesti ehdi aikaa viettää tääl mun cribsis, kun yöt vietän täs hoodeil maitobaarissa. Pääsee näkee vähän isompia mestoja ja osaan vallata sen parhaan paikan äidin patjalta. 

Bonbon's homies.

Äidin lisäys: pinnasänky on siis Ikean Gulliver, jonka kokosimme "väärin" eli pohja on yläasennossa ja yksi laita poissa, jotta pinni saatiin sivuvaunuksi. Ratkaisu on ollut kätevä, sillä en varmaan jaksisi siirtä Bonskua omaan sänkyyn yöllä ollenkaan, jos pinnis olisi jossain kaukana. Nyt sentään aina välillä yösyöttöjen välillä hän nukkuu omassa sängyssään, ellen sitten itse nukahda vauva rinnalla. Eikä tarvite pelätä, että hän putoaisi sängystä! Pinniksen ja meidän sängyn välillä on jumppapatja, jotta sänkyjen väliin ei synny rakoa, johon vauva voisi jäädä väliin. 

Kuosissa on juuri sopivasti väriä. Bonskulla on samasta kuosista myös pari bodya, mutta ne ovat vielä vähän aikaa liian isoja. 

Sänky tosiaan hankittiin käytettynä Tori.fi:n kautta ja maksoi muutaman kympin. Mukana tuli myös jotain oheistarvikkeita, kuten Ikean Kompisar-laitapehmuste. En ollut ajatellut pinnasuojaa/laitapehmustetta vielä hankkia, mutta kun se kerran mukana tuli, niin mikä ettei. Se oli vaan niin kulahtanut, ettei sellaisenaan sitä viitsinyt laittaa. Siitä sai kuitenkin oivan pohjan pienelle tuunaukselle. Ostin pinnasuojaan Marimekon Onnimanni-kangasta ja päällystin pinnasuojan uudelleen. Täältä löytyy hyvät ohjeet, mutta aika helppo projekti tuo olisi ollut ilman ohjeitakin. Lopulta tosin pinnasuojan hinnaksi tuli enemmän kuin itse sängyn hinnaksi, sillä kangas maksoi sen verran paljon... Nooo, ei se mitään, hieno tuli! Eikä vauvahankintoihin kokonaisuudessaan ole mennyt järjettömän paljon rahaa. 

Hei mutsi, mun vuoro! Tääl voitte lukee mun spa-osastost. Kerran viikos otan kylvyn mun upeessa merkkiammeessa pitkän kaavan mukaan. Yleensä otan hieronnan sen jälkeen, Mut päivittäin käyn vähän suihkuttelemassa tuolla mun spa-osastolla, kun mulla on oma pyllynpesupalvelu, Vaatehuollost vastaa äiti ja iskä, täält voitte lukee mun vaathuoneest ja garderoobist. Käytän aika paljo secondhandi, mut uusiaki löytyy. Lopuks viel kaikkein oleellisin eli kuvat mun kieseist, Niit o vähä kertynyt monenlaisii eri käyttötarkotuksii. Osa o vähä sellast sporttimallii ja toiset taas sopii city-olosuhteisii, Kaikil pääsee tietty iha sikakovaa!  Osa on vähän niinku limited edition et niit ei enää saa. Esim. toi mun vihree Maxi Cosi ja Tipulan tytsyiltä saatu oranssi Manduca. Eikä noit vaunuikaan näe ihan hirveen usein. Pitää olla vähä uniikimpaa mulla. Ja omat saföörit tietty!

Täs on mun kaikkein siistein biili - siis toi oranssi Maunduca, ettekste nää?
Tämä taisikin olla Bonbonin ensimmäinen blogikaappaus. Ehkä jossain vaiheessa lisää. Siihen mennessä opetan kyllä Bonbonille, ettei tarvitse esittää coolia ja blogata omituisella puhekielellä. Äiti on ihan järkyttynyt - ei häivääkään mistään lounaismurteesta, jos nyt ei oikein mitään muutakaan. Saa nähdä, totteleeko hän ja alkaako Turun murre puskea läpi. 

10 kommenttia:

 1. Aikamoisia ajatuksia jo Bonskun päässä liikkuu. Nauroin ääneen.

  Ava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mystisiä nämä vauvat! En tiedä yhtään, mistä se on nää oppinut. En tunnusta!

   Poista
 2. Hih, ihana Bonsku!

  Ja komeat on kyllä pedit ja kulkuvälineet. :)

  VastaaPoista
 3. Hauska blogikaappaus, jatkoa odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti odottaa kauhulla, mitä se seuraavaksi keksii...

   Poista
 4. Yo! Stylet releet ja päheet menopelit!

  T. HB (mutsin (MB) koneen kaappaus)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tnx HB ja kiitti siistist Babylonia Tricot Slenist - siin nukkuu parhaat päikkärit!

   Poista
 5. Vähän myöhässä lueskelen blogijuttuja. :) Mainio vinkki tuo jumppapatja sänkyjen välillä, pitääkin ottaa käyttöön! Meillä on samalla systeemillä sivuvaunu, vaikka täytyy myöntää että neiti ei ole siellä yhden yhtä kertaa vielä nukkunut. :D Toimii toistaiseksi äidin yöpöytänä. Mutta eiköhän ennen pitkää!
  Mulla tuli myös euron kirppisreunapehmusteelle moninkertaisesti hintaa, kun en ollu väriin tyytyväinen ja värjäsin sen itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vähän sama kohtalo on meidän pinniksellä, ei siinä juuri viihdytä. Yleensä Bonbon nukkuu ekan pätkän yöstä siinä, mutta ekan syötön jälkeen alkaa itku, jos yritän siirtää häntä takaisin pinnikseen. Niinpä nukutaan pääasiassa vierekkäin. Ehkä sitten tulevaisuudessa. Hyvä yöpöytähän tuo tosiaan on, eikä ainakaan voi pudota vauva sängyn ja seinään rakoon.

   Poista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.