keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Onnenpyörä

Aika on vilahtanut jälleen ohi oikein hulinalla ja viikonloppuna jäi arvonta suorittamatta. Mutta ei se mitään, sillä nyt minulla onkin oikein apuri arvonnassa, vähän kuin lottokoneen käynnistää aina joku julkkis. Minä toimin virallisena valvojana. Mysteeriturhakkeet paljastetaan myöhemmin, sillä niitä ei ole vielä hankittu, sillä emme ole viime päivinä päässeet halutulla tavalla liikenteeseen. Asia on kuitenkin to do -listallani. 
Arvonnan suorittaa tänä vuonna siis tietenkin Bonbon. Teknisesti arvonta hoidettiin seuraavasti. Kaikkien arvontaan osallistuneiden nimet kirjoitettiin perinteiseen tyyliin lapuille (myös yksi hiukan myöhästynyt, sillä minun blogi, minun säännöt). Asettelin Bonbonin leluja rinkiin lattialle ja laput niiden alle, katsomatta mikä lappu menee minnekin. Sitten asetin Bonbonin onnenpyörän viisariksi ja voittajat määrittävät ne lelut, joihin Bonsku ensimmäisenä tarttuu. 

Ja ensimmäisen turhakkeen voittaja on...


Koska arvottavia on kaksi, tasapuolisuuden nimissä käänsin Bonbonin toiseen suuntaa, sillä vaikka hän kääntyilee jo kuin kellon viisari, saattavat edessä olevat lelut viedä liikaa huomiota. Mutta yllätys, yllätys, onnenpyörä päättikin pyörähtää vielä itse. Eli uusi onnenpyörän pyöräytys ja toisen turhakkeen voittaja on...Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Otan voittajiin yhteyttä piakkoin!

13 kommenttia:

 1. Mahtava tapa arpoa! :D Onnea voittajille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä ehdottoman hauska järjestää myös! Ihan sai itsekin jännittää!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja ainutkertainen, sillä ensi vuonna tuskin toimii enää samalla tavalla.

   Poista
 3. Paras lottokone ikinä!!

  Ava

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Olen kyllä itsekin hieman ylpeä keksinnöstäni!

   Poista
 5. Tosi jännittävä arvonta! Vaikka en itse voittanut, onnittelen sydämellisesti voittajia. Kiitos Bonbonille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännitystä riitti myös minulla! Nyt kun Bonsku liikkuu jo vähän enemmän, oli oikeasti yllätys, mihin viisari heilahtaisi.

   Poista
 6. Sulla on kyllä maailman paras lottokone! <3 <3 <3 Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Huippu arvontatyyli! Paras ikinä! :D

  VastaaPoista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.