sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Näkökulman vaihdos

Meille kotiutui viikonloppuna uusvanhoja legoja. Duplot ovat olleet minun leikeissäni pienenä, mutta nyt ne kaivettiin esiin. varastosta. 

Monta uutta postausideaa on työn alla ja muhimassa, mutta niitä ei vielä saa realisoitua erinäisten keskeneräisyyksien vuoksi. Niinpä ajattelin ensimmäistä kertaa (muistaakseni) kysymys-vastaus-postauksen. Te lukijat saatte esittää kysymyksiä tämän postauksen kommenteissa tai sitten voitte lähettää niitä minulle sähköpostiin. Osoite löytyy tuosta sivupalkista. Ihan kaikkea en tietenkään lupaa paljastaa, mutta pyrin vastaamaan kuitenkin kaikkiin kysymyksiin. 


Pieniä jatkuvasti keskeneräisiä projekteja. 

Yleensä minä olen päättänyt ihan itse, mistä täällä blogissa kirjoitan. Toki olen ottanut toiveita huomioon, mutta olen kuitenkin halunnut kirjoittaa lähinnä niistä asioista, jotka minua itseäni kiinnostavat ja vain ja ainoastaan niistä asioista, joita haluan itsestäni jakaa. Tämä olisikin vähän sellainen näkökulman vaihdot. Mikä lukijoita kiinnostaa minusta lukea tai tietää? Vai kiinnostaako mikään, eihän sitä tiedä. 

Lisää projekteja. Kuvan eläimet eivät liity projektiin. 

Tästä ajatuksesta inspiroituneena päätin taas ottaa kotoa kuvia epätyypillisistä näkökulmista. Räpsin niitä iltapäivätouhujen lomassa ja aika hauskoja, lähinnä lattiatason, kuvia siinä syntyi. Osaan tosin meinasi tulla pelkästään Bonskun käsi, sillä kameran linssi oli kovin kiinnostava. 

Tässä ei taida kyllä olla uutta näkökulmaa. Mutta tässä on Hellapuun aivan ihana paita, jonka ostin jokin aika sitten. Todella laadukasta ja suomalaista! 

Alhaalta himmelit näyttävät hauskoilta. Ei ihme, että Bonsku naureskeli niille joskus! Ne ovat jääneet edelleen lamppuun, koska eivät ole yhtään jouluisat. 

Pari rumpua siirrettiin lattialle turvaan ihan varoiksi, kun kadulla räjäyteltiin peruskalliota. Ei se kyllä ollut yhtään niin dramaattista, kuin miltä kuulosti. Rummut olisivat selvinneet kaapin päälläkin. 

Kolme vintagemekkoa roikkuu kaapin ovesta koristeena. Tässä kuvassa ne muodostavat hauskan yhdistelmän, kuin tilkkupeiton. Turkoosin, Beriiniläisen "kilohintamekon" helman kohtaloa vielä arvon. Se saattaa lyhentyä polvimittaiseksi.

Tässä kuvassa näkökulma sinänsä ei ole erikoinen, mutta kuva on harvinaisen mustavalkoinen! Hauskat mustavalkoiset munat löytyivät  Ylläkseltä Seita shopista


No niin, kyselemään vaan!

6 kommenttia:

 1. - Mitä tekisit, jos viettäisit päivän Bonbonittomassa maailmassa?
  - Mitä aiot/aiotte tehdä kesällä, onko jo suunnitelmia?
  - Venytätkö penniä? Jos, niin millaisissa asioissa?
  - Mikä olet horoskoopissasi ja oletko mielestäsi "tyypillinen sellainen"?

  VastaaPoista
 2. - Onko sinulla lempiviikonpäivää?
  - Millä historian aikakaudella haluaisit elää jos saisit valita?
  - Minkä design-esineen tai huonekalun haluaisit saada, jos raha ei olisi este?


  Ava

  VastaaPoista
 3. Mikä olet ammatiltasi? Onko sinulla suuri suku? Onko sulla julkkis-kavereita? Minkä haluaisit että bonbonista tulee isona?

  VastaaPoista
 4. Näkökulman vaihdos tekee välillä hyvää. :)

  Voisitko kuvitella asuvanne muualla kuin Turussa? (Missä?)
  Jos saisit 500 e, mitä tekisit sillä? (Sitä ei saa säästää, vaan on käytettävä heti.)
  Mitä ohjelmia katsotte telkkarista nyt tai yleensä?
  Mitkä asiat ovat yllättäneet vauvavuodessa?

  VastaaPoista
 5. Luin äskettäin jostain ja harmi kun en muista mistä, että kun ihmisiltä kysytään, mikä on elämän tärkein ja perustavanlaatuisin kysymys niin kaksi kysymystä ovat aivan ylivoimaisesti eniten esitettyjä. Siksi kysyn ne kaksi kysymystä sinulta, kun kerran lupasit vastata!

  Kysymys 1: Mikä on elämän tarkoitus?

  Kysymys 2: Täh?

  VE

  VastaaPoista
 6. Hyviä näkökulmia kuvissa! Minua kiinnostaisi lukea Bonskun päivärytmistä, millaisessa rytmissä tai rytmittömyydessä hänen päivänsä soljuu. Ja minuakin kiinnostaisi kuulla, mitkä asiat ovat yllättäneet elämässä vauva kanssa. Minä esimerkiksi jostain syystä oikeasti luulin, että kaikki vauvat tarvitsevat jossain vaiheessa tuttipullon, ja heti synnäriltä kotiuduttuani ryntäsin sellaisen ostamaan, koska muuten olisi iskenyt taatusti katastrofi. Käyttämättä jäi.

  MB

  VastaaPoista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.