maanantai 23. tammikuuta 2017

Karkkiarki 1/52

Päätinpä minäkin ryhtyä arkikuvahaasteeseen Lähiömutsin tyyliin, kun bongasin Soppaa ja Sirkushuveja -blogin aloittaneen myös haasteen. Ideana on siis kerran viikossa postata siloittelematon arkikuva ja tarina sen takaa. En koskaan saa valmiiksi "meidän päivä" -tyyppisiä postauksia, vaikka aina välillä niitä suunnittelenkin. Ehkäpä viikottainen arkikuva on parempi tapa kuvata meidän arkea. 

Arkikuva 1/52. Bonsku, pappa ja mumi. 

Isovanhemmat ovat arjessamme korvaamaton apu ja olemme tästä erittäin kiitollisia. Maanantaisin miehen kakkostyö (josta hän ei ole hoitovapaalla) menee sen verran päällekkäin minun työpäiväni kanssa, että hoitoapua tarvitaan. Ja on itseasiassa todella kivaa, että kun arkiviikko pyörähtää käyntiin, tapahtuu jotain erityistä. Isovanhempien vierailut ovat Bonskulle suurta juhlaa ja minäkin saan viikon ensimmäisen työpäivän jälkeen vähän hengähtää kun Bonsku touhuaa isovanhempien kanssa. Tabletilta katsotaan vähän Kaapoa ja välipalaksi on jotai herkkua. Sillä ei ole niin väliä, jos lelut ovat hujan hajan ja kahvipöydällä on parittomia sukkia. Ne ehtii siivota sitten myöhemmin. 

Loppuun vielä muistutus blogin synttäriarvonnasta! Edellisessä postauksessa unohdin mainita, mihin saakka saa osallistua, joten laitetaan nyt tähän, että osallistua voi tiistaihin 31.1. klo 23:59 asti. Eli nyt vielä kerkiää keksimään karkkilaskuja! 

4 kommenttia:

 1. Ja vierailut Bonskun ja teidän luona ovat isovanhemmille yhtä juhlaa!! Oli kuva sitten arkikuva tai ei.

  Mumi

  VastaaPoista
 2. Oi, tosi kivoja nämä arkikuvahaasteet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! Näitä toivonmukaan ehdin ja jaksan tehdä säännöllisesti.

   Poista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.