tag:blogger.com,1999:blog-2413533409610218404.post1835951552111529148..comments2023-08-04T12:13:08.404+03:00Comments on Ai Karkkii!: Parsa aika vuodesta (ja muita viikonloppuruokia)Karkkishttp://www.blogger.com/profile/02950051393861255222noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2413533409610218404.post-13136544062248522952012-04-26T16:45:29.896+03:002012-04-26T16:45:29.896+03:00Jee! Joku sentään kommentoi hienoa otsikkoa. Kiito...Jee! Joku sentään kommentoi hienoa otsikkoa. Kiitos V! :)Karkkishttps://www.blogger.com/profile/02950051393861255222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2413533409610218404.post-25256652458452363452012-04-25T21:55:48.025+03:002012-04-25T21:55:48.025+03:00Parsa aika vuodesta oli kiva otsikko, koska on par...Parsa aika vuodesta oli kiva otsikko, koska on parsa-aika ja jollekin se voi olla paras aika jos tykkää parsasta kovasti. Mutta oli kyllä kyseenalaista kirjoittaa äidin korttiin "maailman parsa äiti" vaikka lahjana olikin parsakattila! <br />T. VEAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2413533409610218404.post-431297696697633792012-04-22T15:25:38.341+03:002012-04-22T15:25:38.341+03:00Ihmettelin kyllä suorastaan, että tuossa alkuperäi...Ihmettelin kyllä suorastaan, että tuossa alkuperäisessä oli kurkumaa! Merenherkkupaella kuulostaa kyllä hyvältä ja ensin sitä harkitsinkin. Luin jostain myös, että harvoin "alkuperäisessä" paellassa sekoitetaan kanat ja merenelävät sun muut keskenään, vaikka näin on monesti ihmisten mielikuvissa. <br /><br />Tuttu tunne tuo, että reseptit jää tulostamatta. Yleensä parhaalta kuulostavat jää silti mieleen ja sitten ne pitää kaivella googlen kautta tai muuten.Karkkishttps://www.blogger.com/profile/02950051393861255222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2413533409610218404.post-14313079603212117482012-04-22T15:22:42.501+03:002012-04-22T15:22:42.501+03:00Laitoin makkarakuvan siksi, kun se oli kaikessa ka...Laitoin makkarakuvan siksi, kun se oli kaikessa karuudessaan jotenkin huvittava. Käy brunssi tai lunssi tai lunner tai dinch. T on töissä vapun aattona, mutta kai sillekin jotain jää!Karkkishttps://www.blogger.com/profile/02950051393861255222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2413533409610218404.post-89932448416782460732012-04-22T10:55:13.159+03:002012-04-22T10:55:13.159+03:00Ehdottomasti sahramia paellaan! Itsekin olen tehny...Ehdottomasti sahramia paellaan! Itsekin olen tehnyt paellaa vasin kerran. Silloin kasvissellaista, koska sisko oli syömässä myös.:) Sun pitää ensi kerralla tehdä sitten ihan merenherkkupaellaa. Vaihdat chorizon vaikka mustekalaan.<br />Nuo parsapiiraat kuullostaa tosi kivoilta. Mulla on muuten ihan sama juttu, löydän usein kokeilun arvoisi reseptejä nimenomaan blogeista. Tosin usein käy niin, että luen ruokapostauksen ja aattelen, että tuota pitää kokeilla. Kun en heti printtaa reseptiä, se helposti unohtuu.Almahttps://www.blogger.com/profile/18233495414856707124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2413533409610218404.post-60450887293620534362012-04-22T09:09:37.790+03:002012-04-22T09:09:37.790+03:00Heips!
Paella näytti tosi hyvältä, makkarasta en ...Heips!<br /><br />Paella näytti tosi hyvältä, makkarasta en minäkään ole niin varma. Miten olis taas itse tehty brunssi vapunaattona, kun tulemme sinne silloin joka tapauksessa ainakin illalla. Voi se olla lunssikin. Edellisessä kodissa otettu brunssipöytä näytti kertakaikkiaan tosi herkulliselta.<br /><br />Terv AvaAnonymousnoreply@blogger.com