keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Etsi viisi virhettä

Tässä pari arvoituskuvaa. Mitä näistä kuvista puuttuu?

Telttaan saa piilotettua vaikka mitä. 


Lelut ovat kuvaajan selän takana.

No ensinnäkin tietysti niistä puuttuvat kaikki lelut, jotka yleensä ovat hujan hajan ympäri kotia, sillä ne blogisiivosin  ja rajasin pois. Mutta kuvista puuttuu myös jotain merkittävämpää: sähkörummut, mustat piuhat (suurimmaksi osaksi) ja moni muu tilaavievä soitin! Wuhuu!

Tämän radikaalin muutoksen mahdollisti alakerrasta vuokraamamme, taloyhtiön tyhjillään oleva tila. Taloyhtiö suunnittelee tilalle tulevaisuudessa muutakin käyttöä, mutta toistaiseksi se on meidän käytössämme pientä korvausta vastaan. Varsinainen win-win-tilanne siis. Alas ei siirretty arvokkaimpia soittimia, mutta sähkörummut ja monet muut härpäkkeet löysivät paikkansa sieltä. Enää ei tarvitse pitää Bonskua loitolla sähkörumpujen piuhoista, eivätkä ne enää häiritse sisustusta. Tosin niiden paikalla on nykyisin useimmiten pyykkiteline, siitä ei valitettavasti olla vielä päästy eroon.

Keikkoja edeltäviä ja seuraavia eteiskaaoksia lisätila ei estä. 

Alakerran uusi tila mahdollisti jotain muutakin. Kun viimeksi olimme mummulassa alkoivat rattaat päässäni pyöriä ja tajusin, että tilaanhan mahtuisivat kangaspuut. Ja anopilla on kangaspuut käyttämättömänä. Asiat johtivat toiseen ja maanantaina appivanhemmat toivat puut meille ja kasasimme ne yhdessä anopin kanssa. Ihan uskomatonta! Vielä vuosi sitten en edes ajatellut ikinä kutovani kangaspuilla ja nyt minulla on käytössäni omat puut! Ihan kantoliinoja en sentään niillä aio heti alkaa kutoa, vaan jotain pienimuotoisempaa.

Kangaspuut valmiina projektiin. Kun vaan ehtisi suunnitella ja aloittaa!


Nyt meillä on siis lisää tilaa ja paikka harrastuksillekin. Varmasti jossain vaiheessa joudumme tästä ihanasta kodistamme luopumaan, mutta ainakin saamme nyt nauttia lisätilasta ja avaruudesta juuri tässä kodissa. 

10 kommenttia:

 1. Eikä! Mahtavaa! Sekä lisätila kotona, että kangaspuut!!

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska juttu tuo lisätila. Rummut ja kangaspuut ovat ihan muutaman askeleen päässä joten ei tarvitse varsinaisesti lähteä mihinkään, kun haluaa niitä käyttää.

  Ava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja Bonskun pikku käsien ulottumattomissa.

   Poista
 3. Oi, näppärä lisätila! Kuvat näyttävätkin avarammilta! :) Kangaspuut olisivat kyllä tosi siistit ja jos vain olisi tilaa, mä varmaan myös jostain etsisin sellaiset. Tosin mulle selvisi muutama viikko sitten, että täältä löytyisi paikka, josta voi vuokrata kangaspuut ja käydä kutomassa omaan tahtiin. Sitäkin pitäisi yrittää jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kutomista harrastuksena! Siinä pääsee ihanasti flow-tilaan.

   Poista
 4. Voi että, onpa ihana lisätila! Mun äidillä on myös kanfaspuut ja minäkin haaveilen niistä... Suunnittelen muuttavani toisen lapsen huoneen käsityöhuoneeksi, jolloin sinne saisi nenkangaspuut, onpelukoneen, kankaat, langat... Harmi, että lapsi ei ole kanssani samaa mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi olla tosiaan, että lapsi ei ole ihan samaa mieltä! Toivottavasti saat kangaspuut jonnekin joskus.

   Poista
 5. Näyttää ihanalta! Onnea kangaspuista. :)

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kunhan vaan kudontaprojektin saisi käyntiin.

   Poista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.