keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Grand tour, osa 5

Tämän grand tour -osion ei koskaan pitänyt päätyä blogiin. Päätin kuitenkin raottaa vähän myös kuvia tavaroiden siirtelyn ja parhaiden mahdollisten kuvakulmien takaa. Arjen inhorealismia kehiin siis! Tervetuloa meidän kylpyhuoneeseen.

(No, jos totta puhutaan, eihän tämä ole kylpyhuone-inhorealismia nähnytkään... Sitä löytyy esimerkiksi tosi tv:n siivousohjelmista.) 

Tämä kuva on vain hämäystä. 
Kylpyhuoneestamme huokuu rentouttava spa-tunnelma. Siellä ei tarvitse miettiä arjen askareita, kuten pyykkivuoria tai siivousta -ainakin jos vetää suihkuverhon kiinni. Sukka-pyykkiteline tuo juhlavuutta tilaan. Kun se on täynnä pyykkejä, se on kuin kattorkuunu!

Kahden pyykkikorin malli luo illusion tyhjemmistä pyykkikoreista - paitsi kun ne kumpikin pursuavat yli.
Tila on korkea, kuten muutkin talon huoneet. Kun sopivaa suihkuverhoa ei löytynyt, talonväki on kekseliäästi jatkanut Ikean suihkuverhoa parillakymmenellä sentillä. Kuvista ei käy ilmi, mutta suihkutilassa on yleensä roikkumassa kauniisti kulahtanut lattiapyyhe tuomassa boheemia tunnelmaa kylpyhuoneeseen.

Supi-sukkapidikkeet ja Sinin moppi edustavat tyylikästä suomalaista muotoilua. Pyyhkeet: Benetton, Marimekko ja  Luhta. S-koukku kuvausrekvisiittaa. 
Pesutilan puolella ripauksen glamouria tuo suihkupää, jossa on viisi (?) erilaista säätömahdollisuutta. Sopivan etsiminen kesti pitkään ja lopulta sopiva löytyi Lidlistä kahdeksalla eurolla. Suihkun jälkeen voi nauttia lattian kuivaamisesta kätevällä lastalla, joka kätkeytyy suihkutilaan kuin sitä ei olisikaan. Vai löytävätkö lukijat sen muka kuvasta? 

Kauniit luksus-merkkien shampoopullot sopivat saumattomasti kylpyhuoneen sisustukseen.  

Loppuhuomautuksena haluan sanoa, että kylppärimme on ihan kiva ja toimiva. Puitteissa sinänsä ei siis ole mitään vikaa, vaan lähinnä siinä jaksaako pyykivuoret hoitaa pois ja niin edes päin. En kaipaa sen kummempia luksus-spa-hoitoja-kylpylä-huoneita. Lähinnä inhorealismia oli kylpyhuoneen sekaisuus verrattuna tavallisiin blogikuviin. 

8 kommenttia:

 1. HIH!

  Eniten nauroin tuota s-koukku kuvausrekvisiittaa -juttua.

  Elämän realismia kerrakseen!

  Ava

  VastaaPoista
 2. Sellaisia ylellisyystuotteita kuin s-koukut ei ihan joka kaupasta saakaan, joten piti laittaa noin. Kyselyitä kuitenkin tulisi.

  VastaaPoista
 3. Oi luoja, ihana esittely! :D

  Ja suihkuverhon jatkamista on harrastettu meilläkin... Köyhät opiskelijat jatkoivat liian lyhyttä suihkuverhoa näppärästi kaistaleella vanhaa auton suojapressua...

  Miekin olen aiemmassa blogissani esitellyt alakerran vessan uudet kalusteet, ja tunsin oloni jotenkin oudoksi sitä tehdessäni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tällainen kylpyhuone-wc-kodinhoitohuone-yhdistelmä on harvoin kodin hehkein huone.

   Tuohan on vielä luovempi tapa jatkaa suihkuverhoa! Me vaan ostettiin kaksi samanlaista Ikean verhoa.

   Poista
 4. Kauniit värit täälläkin, asiallinen pikku kylpyhuone. Ei todellakaan mitään inhorealismia.... mutta tuo moppi!! Kuka enää nykyaikana käyttää moppia, kun sini-tuotteella on mikrokuitupesin? Kokeile kerran, siirryt lopullisesti, voin vakuuttaa. Ja mikrokuitupesin heitetään pesukoneeseen ja pestään puhtaaksi aina käytön jälkeen! Jos sen vielä saa kuivausrumpuun, ominaisuudet eikun paranevat.
  T. VE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpyhuone on kyllä kokoonsa nähden yllättävän toimiva.

   Minä en ole siivousvälineissä mitenkään uuden teknologian aallonharjalla, täytyykin kokeilla tuollaista. Minä nimittäin inhoan mopin puristelua. Kiitos vinkistä!

   Poista
 5. Mahtavaa. :D Ihanaa huomata, ettei ole arkisen kylppärinsä kanssa yksin. Välillä tuntuu, että ylihienot sisustuslehtien jutut pitäisi kieltää lailla, niistä tulee vaan ahdistus. Tämä oli lähes terapeuttista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä postaus on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä! Joskus on kiva näyttää vähän maailmaa tavaroiden siirtelyn ja kuvan rajausten takaa!

   Poista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.