keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Haaste: 10 asiaa, joista pidän

Sain ensimmäisen blogihaasteeni Minnalta ja ajattelin, että kiireisen opiskeluviikonkeskellä se on sopiva välipalapostaus. Haasteen aiheena oli tosiaan listata kymmenen asiaa, joista pitää pitemmittä puheitta. Koska on itsestäänselvää, että eniten tykkään miehestä, perheestä, sukulaisita, ystävistä ja (vanhempieni) koirasta, jätän ne listaamatta ja laitain pelkkiä pinnallisia asioita. 

Vähän vähemmän kaoottinen kandinkirjoitushetki.
Pidän siis:

1. Kodista ja sen sisustamisesta.
2. Kirkkaista, iloisista väreistä.
3. Koirista.
4. Ruuasta ja sen syömisestä.
5. Kukista
6. Cappucinosta/lattesta
8. Käsitöistä ja askartlusta.
9. Kauniista taloista ja rakennuksista.
10. Laiskottelusta!
Oikeasti minun pitäisi haastaa viisi muuta blogistia, mutta koska olen vielä melko tuore blogimaailmassa ja luulen, että kaikilla tuntemillani bloggaajilla on haasteita jo riittämiin, olen pahis, enkä lähetä tätä eteenpäin. Halutessasi lukijat voivat kommentoida mistä asioista itse pitää. Tai halutessaan saa napata haasteen omaan blogiinsa! 

Tämä(kin) kuva on lavastusta. Oikeasti en koskaan juo espressoa, vaan kaadan tuon cappuccinoon.
Nyt täytyy vielä jatkaa vähän puurtamista ja lukea muutama tenttikirjan sivu. Onneksi on enää pari päivää viikonloppuun! Sitten ei tarvitse lukea tai kirjoittaa ... niin paljon.

12 kommenttia:

 1. Ovelasti hoidettu haaste! Mie listasin kaikki miehet ja perheet ja ystävät, ja sitten ihmettelin, kun kymmenen kohtaa loppui ihan kesken. :D

  Miun pitääkin tutustua tuohon Pinterestiin, kun sitä on niin moni hehkuttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti olla vähän ovela, kun kymmenen asiaa on itseasiassa aika vähän! Ja halusin keskittyä vähän pienempiin ja pinnallisempiin juttuihin. Tosin tuo koti nyt ei ole kovin pinnallinen.

   Pinterestistä on ollut kaikkia tekijänoikeuskohuja sun muita, mutta mä en pääse siitä irti. Siellä surffailu piristää päivää kummasti!

   Poista
 2. Heips!

  Luettelenpa huvikseni minäkin juttuja, joista pidän. Eivät ole paremmuusjärjestyksessä enkä minäkään mainitse kaikkein tarkeimpiä eli läheisiäni.

  Tykkään kodista, astioista, värilasista, hyvästä ruuasta, aamukahvista, voi-hillo -paahtoleivästä, sinisestä, pinkistä, funkkiksesta, vesivärimaalauksista.

  Listaa voisi jatkaa, mutta tyydyn vaadittuihin kymmeneen.

  Terv Ava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiva että luettelit ja moni (tai no, kaikki) on sellaisia, joista itsekin pidän. Ollaanko me jotain sukua?

   Poista
 3. Laitoit hyvän haasteen. Oli hauska miettiä asioita, joista pitää perheen ja muun tärkeimpien asioiden lisäksi. Tässä minun listani siinä järjestyksessä kuin asiat tulivat mieleen:
  1. Suunnistuksessa pidän siitä, jos rasti löytyy harhailematta. Että se vaan tulee siinä eteen silloin, kun on ajatellutkin sen tulevan. Ei satu minulle kovin usein.
  2. Pidän siitä, jos kirja on niin mukaansatempaava, että sitä lukiessa ei enää muista lukevansa.
  3. Pidän siitä, kun asiat ovat järjestyksessä.
  4. Pidän kotiin tulemisesta työpäivän jälkeen.
  5. Pidän ihan hulluna vohveleista kermavaahdon ja mansikkahillon kera. Samoin letuista. Ja vastapaistetuista donitseista.
  6. Pidän ilotulituksista.
  7. Pidän tieteiskirjoista ja -elokuvista. Esim. Babylon 5 televisiosarjasta katsoin joka ikisen osan sen kolmen vuoden aikana mitä sitä tuli. Ja sitten vielä DVD:nä!
  8. Pidän tätitaivaan katsomisesta katuvalojen ja muun valosaasteen ulottumattomissa. Tosi harvoin näkee!
  9. Pidän kivistä. En osaa sanoa pidänkö enemmän isoista siisrtolohkareista, yksi aivan ihana on Nousiaisissa vai pidänkö kuitenkin enemmän pienistä kivistä, sileistä ja pyöreistä meren ja joen huuhtomista.
  10. Pidän sellaisista metsien kohdista joita kutsun satumetsiksi. Niitä osuu sunnistaessa aina silloin tällöin kohdalle. Yhtäkkiä metsässä on kohta, jossa puut ovat vanhoja, mutta eivät liian tiheässä ja maata peittää vihreä tasainen sammalmatto, jossa on hyvä kävellä kuin pehmeässä sametissa. Valo siivilöityy oksien lomitse ja on ihan hiljaista.

  Terv. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lista! Moni asia on sellainen, jonka itsekin olisi voinut listata. Ja ihan uusiakin juttuja paljastui. En esimerkiksi tiennyt, että pidät tieteissarjoista.

   Poista
  2. Heh heh, kirjoitin että pidän tätitaivaan katsomisesta! Tätienergia on hurjaa, mutta millainen mahtaa olla tätitaivas? Kyllä tosi harvoin näkee!

   T. Virpi

   Poista
  3. Tuiki tuiki tätinen, iltaisin sua katselen!!! Hih hih!

   Poista
  4. Virpin lista oli siitä hauska, että vasta lopussa nimen luettuani tiesin, kenen lista oli! Saakohan Karkkiksen haastaa uuten pikku postaukseen? Listaa 10 asiaa, joista pidät, mutta mitä muut eivät ehkä tiedä tai asioita, jotka ovat muuten vaan vähän random-faktaa. Itse sanoisin vaikka nämä:

   1. Silmälasien sovittaminen vaikkei ole tarvetta
   2. Kovat, rapsakat päärynät
   3. Sänkiparta (ei mulla vaan miehillä)
   4. Ihmisten naurattaminen
   5. Lenita Airisto
   6. Omat pitkät sormeni ja samankaltaisten bongailu lähisuvusta
   7. Kummeli
   8. Laskimon kanylointi (sori)
   9. Kahvipaketista kiinni pitäminen, kun se avataan ja tiiliskivimäisyys katoaa
   10. Tällaisten hassujen listojen laatiminen

   Poista
  5. Nooran kahvipakettijuttu on tosi mukava minustakin! Sänkiparrasta tuli mieleeni yksi juttu, jonka olisi itse asiassa pitänyt päästä minun listalleni heti vohvelien jälkeen ja ennen ilotulitusta eli sijaluvulle 6. Pidän nimittäin kaljuista miehistä!!! Kai siksi että omalla isälläni oli kiiltävä päälaki. Ja ilokseni oman mieheni tukka harveni pikku hiljaa kunnes hän pari vuotta sitten antoi parturin ajaa loputkin pois millin koneella. Jee!!
   T. Virpi

   Poista
  6. Täällähän on ollut hauskaa keskustelua!

   Noora: Täytyykin pistää korvan taakse. Ja hauska lista! Kahvipaketin pehmeneminen on minustakin hauskaa. Veikkaan kyllä, että äiti tietää kaikkein hulluimmatkin jutut, jotka listaan...

   Virpi: Haha, minäkin huomasin tätitaivaan! :D Minä taas en ole tottunut kaljuihin miehiin, niin olisi hassua, jos mies kaljuuntuisi. Mutta kyllä siihenkin tottuisi.

   Poista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.