lauantai 5. lokakuuta 2019

Kerran neljässä vuodessa

Mielessäni on ollut pitkään tehdä blogissa pieni ulkoinen uudistus. Edellisen bannerin kuvat olivat osittain "vanhentuneet", vaikka enhän minä miksikään ole varsinaisesti muuttunut. Elämään on vaan tullut uusia asioita sitten syksyn 2015, jolloin edellisen kerran tein uuden bannerin. Täytyy tunnustaa, ettei minulla muuten ole aavistustakaan miltä ensimmäinen bannerini näytti. Oliko siinä kenties jotain vesiväreillä taiteiltua? Vai hääkimppu? Ei mitään muistikuvaa. Muistaako joku pitkäaikaisista lukijoistani? --> Edit. Kuten muistikin, Heidi löysikin ensimmäisen bannerin facebookista ja siinä komeili kuin komeilikin muun muassa hääkimppu.

Banneri vuodelta 2015

Ja facebookista löytyi ihka ensimmäinen banneri vuodelta 2012. Suloinen sekin!


Edelliseen banneriin kokosin elämäni tärkeitä asioita valokuvina. Siinä on edustettuna ainakin käsityöt, sisustus, marimekko, Bonsku, sormukset, lasiesineet, vintage, ruoka ja tietysti värit. Samoja teemoja halusin uuteenkin banneriini. Sormuksia uudessa ei muuten ole, vaikka edelleen ollaan kyllä tukevasti ja onnellisesti naimisissa miehen kanssa. Käytin ensimmäistä banneriani nelisen vuotta ja näköjään aika oli kypsä taas neljän vuoden jälkeen. Lisäsin bannerin tietysti Tintinin ja lisäksi kantoliinat ja uuden kodin. Vintagevaatteita en tällä kertaa saanut mahdudettua, mutta eivätpä ne kovin voimakkaasti blogissa olekaan esillä. 


Banneri vuodelta 2019. Nyt en tee sitä virhettä, etten tallenna banneria minnekään. 


Bannerin lisäksi vaihdoin blogin taustan ensimmäistä kertaa koskaan. Vihreä pilkullinen tausta tuntui vielä edellisenkin bannerin kanssa hyvältä, joten en osannut vaihtaa sitä. Nyt päätin vähän raikastaa ilmettä ja jatkoin bannerin värikkäitä graafisia koristeita taustakuvassa. Taustakuva ei kuitenkaan näy aivan joka laitteella ja mobiilisti ja läppärillä sivujen värikkäät kolmiot jäävät piiloon. Kurkkaa siis ihmeessä blogiani eri laitteilla niin saat ihan uusia ulottuvuuksia. 

Tältä blogi näyttää pöytäkoneeltamme, jos satut lukemaan aina mobiilisti. 


Koska olen bloggaajana ihan amatööri ja harrastaja, en pyri ulkoasussa täydellisyyteen. Pyrin muussakin elämässä siihen, ettei minkään tarvitse olla täydelliseksi hiottua, vaan pieni särmä saa olla. Siksi päätän nyt hyväksyä kirjainkuvien pienen epätarkkuuden, profiilikuvan lyttääntymisen ja muut pienet vinksallaan olevat asiat. Silti ainakin omaa värisilmääni uusi ilme miellyttää ja raikastaa ilmettä. Vaihteen vuoksi, jos ei muuten. 

Toivottavasti tulet edelleen hakemaan blogistani elämääsi silmäkarkkia!

9 kommenttia:

 1. Enpäs tiennytkään, että läppärillä näkyy sivut eri tavalla kuin pöytäkoneella. Mutta näinpä näkyy :) Oma näkymäni tarjoilee vasemman reunan kolmioista vain ohuet värilliset palkit. Aivan hauska näkymä sekin.
  Merkkasin sinut fB:n puolella vanhaan banneriisi. Itsekseni arvelin, että siinä oli hääkimppu ja kyllähän se sieltä löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt minäkään! Mutta toisaalta loogista. Minullakin näkyi jossain näytössä kolmioiden sijaan palkkeja. Hauskan monipuolinen taustakuva siis. Ja mahtavaa, kun löysit vanhan bannerini!

   Poista
 2. Nyt näin bannerin ekaa kertaa kotikoneellani ja se näyttää oikein hyvältä. Ehkä kannatti vaihtaa, vaikkei vanhassakaan/vanhoissakaan ollut mitään vikaa. Raikkaat värit ja kuviot niinkuin aina.

  Mumi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä pätee vanha sanonta, että vaihtelu virkistää!

   Poista
 3. Ooh, miten kaunis uusi banneri, ja tykkään myös taustakuvan/värin vaihdoksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Piti vielä sanomani, etten ikinä mobiililaitteillakaan katsele blogien mobiiliversioita, joten en yhtään tiedä, miltä tämä on aiemmin näyttänyt mobiiliversiona, mutta nyt olen utelias näkemään, miten uusi ulkoasu asettuu. Mielestäni perus Blogger-pohjat ovat sangen kevyttä selattavaa sellaisenaankin mobiililaitteilla, joten en ole oikein ymmärtänyt mobiiliversioiden päälle. :D

   Poista
  2. Kiitos, hyvä että miellyttää lukijoidenkin silmää! Totta, bloggerin normiversio on suhteellisen kevyt ja siinä pääsee helpommin navigoimaan postauksesta toiseen ja toisiin blogeihin.

   Poista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.