perjantai 19. tammikuuta 2018

Saanko esitellä: Mehlo Vooni

Lupailin valitus-postauksessani, että edessä olisi inspiroivia asioita. Ehkä joku on ounastellutkin, ehkä ei, mutta koko syksyn ja viime aikojen väsymykselle on syynsä. Perheemme pääluku on kasvamassa ja Bonskusta tulee kesällä isoveli, jos kaikki menee hyvin. 

Noin! Nyt se on vihdoin ulkona. En uskaltanut paljastaa uutista vielä synttäripostauksessa, kuten Bonskusta aikanaan, sillä halusin kuulla vielä tänään sydänäänet neuvolassa ennen, kuin alan kertoa blogiyleisölle. Tätä odotusta edeltänyt keskenmeno on pistänyt mielen varuilleen ja montaa asiaa on jännittänyt enemmän kuin Bonskua odottaessa. Nyt kuitenkin on kaikki hyvin ja mieli vakaa rakenneultraan saakka. 

Työnimensä "Mehlo" on saanut Pipsa Possusta tutun Pedro Ponin mukaan. Ai et heti arvannut? En ihmettele! Jostain syystä Bonsku kutsuu Pedroa täysin systemaattisesti Mehlo Vooniksi. Kerran nimiä pohtiessamme äitini heitti ilmaan vitsin "Miten olisi Mehlo?" ja Mehlohan hänestä sitten tuli... siis toistaiseksi, luulenpa, ettei nimi menisi läpi jos sitä oikeasti yrittäisi. Siitä ei ole tietoa, onko Mehlo Pedro vai Petra, mutta Mehlo nyt on riittävän sukupuolineutraali molemmille. 


Bonsku juttelee jo kovasti Mehlosta ja siitä, miten Mehlo tervehtii häntä, juttelee hänelle, nukkuu hänen vieressään ja tulee hänen kanssaan kylpyyn. Saas nähdä, miten hän reagoi, kun karu totuus iskee vasten kasvoja Bonskun oman syntymäpäivän tienoilla, kun myös Mehlon laskettu aika on. Odotan innolla sitä, että pääsen seuraamaan sisarussuhteen syntymistä, hyvässä ja pahassa, sillä minulla ei ole sisaruksia. Bonsku oli jo jutellut, että Mehlo on suloinen vauva, mutta sitten menin sanomaan vitsinä ääneen, että mahtaako hän luulla Mehlon olevan poni, kuten Pedro. Tämän jälkeen Bonsku on innoissaan kertonut, että "Mehlo syntyy poniksi." Jep, vielä vähän työsarkaa asian työstämisen suhteen. 

Raskaus on sujunut normaalisti. Varsinkin ensimmäisen kolmanneksen olin tosin aivan järkyttävän väsynyt. Olin minä väsynyt Bonskunkin odotusaikana, mutta silloin ei ollut taaperoa, joka pyytää jatkuvasti: "Äiti, juostaan!" Lisäksi miehellä on ollut paljon iltamenoja ja vielä syksyllä, kun Bonskun nukkui enemmän päiväunia, illat venyivät todella myöhäisiksi. Nyt onneksi on alkanut helpottaa ja jaksan iltaisin vähän tehdäkin jotain. Huonoa oloa oli vähän enemmän kuin Bonskusta aikanaan, mutta ei onneksi kovin voimakasta. Sokerit ovat pysyneet hyvin, jopa ehkä uuden sensorin ansiosta paremmin kuin viime raskaudessa tai vähintään yhtä hyvin. Moni muu asia ja menetys ovat kuitenkin kalvaneet mieltä nyt enemmän, kuten tuossa yllä kerroin. 

Vähitellen kuitenkin alkaa lisääntyä luottamus siihen, että kesällä meitä on neljä. Huh! Hurjaa! 

P.S. Muistakaahan käydä osallistumassa synttäriarvontaan! Voitte tehdä sen myös tässä, jos ette halua jättää kahta erillistä kommenttia. 


23 kommenttia:

 1. Ihania uutisia! Siunausta, onnea ja iloa! T. VE

  VastaaPoista
 2. Ihanaa päästä tuplamumiksi!!

  Mumi

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanaa, onnea!!! Ihan tuli tippa linssiin kun instasta uutisen bongasin!

  Ja ehkä vähän aavistelin. Tai sitten vain toivoin. Mutta iiiiii, ihanaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tämä kyllä aika ihanaa, etenkin kun eivät ne lapset ole mikään itsestään selvyys.

   Poista
 4. Ihana uutinen <3 onnea ja kaikkea hyvää odotukseesi :) kirjoittelethan vauvahöpinöitä tänne blogiin. Itselläni lapsiluku (ilmeisesti) täynnä, niin ihana päästä blogin välityksellä seuraamaan raskautta ja vauva-aikaa. Meillä muuten tytöillä juurikin tuo kolmisen vuoden ikäero. On kyllä kiva, kun esikoinen jo omatoiminen monilta osin. Mutta kasvaessa ikäero "lyhenee" ja yhteisiäkin juttuja on paljon. Pikkumies meillä iltatähti, nyt 1,5v ja tytöt jo 9v ja 12v. Joskus mietin pikku-ukollekin vielä"paria", mutta eiköhän meidän perhe ole tässä. Ikää tulee itselle tänä vuonna jo 37v.

  T. Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirjoittelen varmasti myös vauvajuttuja. Luulenpa, että elämä on aika täynnä niitä etenkin taas kesällä.

   Poista
 5. Jotenkin huvituin siitä, että vauvan saamisen täginä on "hullu projekti"! Onnea!

  T. A-T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no sitähän se vähän on. Hullua, mutta kivaa. Kiitos!

   Poista
 6. Oi että, ihanaa!!! Niin paljon onnea ja iloa teidän perheelle!! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Seurailen nyt erityisellä mielenkiinnolla teidän perheen juttuja nelihenkisenä.

   Poista
 7. <3 voi miten ihanaa! Onnellista odotusta!

  VastaaPoista
 8. Onnea kovasti!!! Ilostuin niin että tanssahtelin pienen tanssin ikkunalaudalla.

  Terveisin: Hosuli, neulottu pieneläin, Toverinne

  VastaaPoista
 9. Miten iloinen uutinen! Onnea hurjasti!

  MB

  VastaaPoista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.