torstai 20. maaliskuuta 2014

Lillerilalleri lapasesta lähti

 Isäni vaihtoi printteriä, joten hän halusi käyttää edellisen (melkein hajonneen) printterin musteet loppuun. Minä olen töissä innostunut käyttämään ihanan söpöjä Mr Printablesin matskuja. Niinpä iskä printtasi minulle kasan kartionukkeja, lintuja, muna-ukkeleita ja paljon muuta. Kaikkia en kyllä raaski edes töihin viedä.

I absolutely adore Mr Printable and all of his gorgeous printables! My dad got a new printer and emptied the ink cartridges of the old printer by printing loads of lovely hand puppets and stuff for me to use at work... and at home! I organized a little photoshoot for the eggpeople and their cars. I sent the photo for a two-year-old birthday boy. Then the whole thing got a little out of hand and I had to cut out clothes for my little egg-minions too. One of them got humpty-dumptied along the way but the other ones turned out indescribably cute!

Kaikkea söpöä printattuna. Paperi on vähän paksumpaa, joten kestävät paremmin.
Tällä viikolla sattui myös eräs sukulaispoika täyttämään kaksi vuotta. Tänä sähköisten synttärikorttien aikakautena aloin miettiä, että millaisen kuvan voisi hänelle lähettää äidin puhelimen välityksellä. Pian keksin, että saisin tehtyä hienon installaation munamiesten ja -naisten autoista! 

Eggpeople on the road! I hope they don't hit the road too hard.
Tuumasta toimeen. Ensin alkoi armoton leikkely ja teippaaminen. Sen jälkeen piti järjestellä kuvausstudio keittiöön, sillä siellä oli parhaiten valoa (tietysti tämä idea piti saada vasta auringon painuessa muille maille). Printattiin vielä vähän tien pätkää kaarojen alle ja laitettiin vähän kukkia taustalle. Munat piti tietysti maalata. Käytettiin helpointa reittiä ja piirrettiin tusseilla munille kasvot. Sitten munat istutettiin autojen kyytiin ja voilá, synttärikortti oli valmis! 

Lippalakkipäinen avolavan kuljettaja muistuttaa ehkä etäisesti synttärisankaria.

Kiharapäinen munanainen ajelee tytyväisenä punaisella urheiluautollaan. 
Tällä pariskunnalla on mätsäävät asut ja valtavan leveä perhebiili.
Lapasesta homma lähti ehkä siinä vaiheessa, kun aloin vielä leikata muna-ukkeleille asuja. Jepjep. Pitihän ne vielä kuvata hienoissa hepenissä (ennen kuin ne syödään). Siinä ohessa tapahtui myös pieni tapaturma, sillä yksi munista tippui mekkonsa sisään ja hajosi. Voi parkaa!

Lillerilalleri mekkoon pukeutui, lillerilalleri mekosta putosi. Ei rimmaa, mutta lopputulos on sama: ei ole mitään, mikä voisi Lillerilallerin korjata. 

Muut munatyypit säilyivät pukeutumisesta ehjinä. Miten käsittämättömän luova ihminen näitä printattavia juttuja suunnitteleekaan! Mr Printables on täynnä muitakin uskomattoman hienoja oivalluksia. Munaihmisten asuista saa hameen tai housut, riippuen kuinka päin tötteröt ovat.

Munatyypit hienoina.
Nyt vaan täytyisi saada kuljetettua muna-asut turkuun. Taidanpa tietää, millaisia pääsiäiskoristeita laitan tänä vuonna! Mitäs sinä pidät näistä munanaisista- ja miehistä?

6 kommenttia:

 1. Heh heh! Henkilö joka näkee sinisessä kellokukassa manguistin on taatusti äitisi! Ei ole omena kauas pudonnut. Vai pitäisikö sanoa kananmuna tässä tapauksessa.
  VE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti on tainnut periä mielikuvituksensa minulta... Eiku...

   Poista
 2. Sitä aina sanotaan, että muna on monikäyttöinen, mutta en tajunnut, että näin monikäyttöinen. Eikä vielä ole edes pääsiäinen!!

  Ava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kananmunista saa mitä vain! Ehkä pääsisäiseksi pitää ostaa noihin mignon munia. Vaikka kyllä munat huoneenlämmössäkin säilyy.

   Poista
 3. Nyt olen kovin surullinen siitä, että lasertulostimessamme, (joka muuten on ihan uusikin) ei ole värejä. Tuon pop-up-house-party-kutsun aion ehdottomasti toteuttaa, kun juhlimme alakerran avajaisia, että kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saatte pian värejä! Tuolta voisi tulostaa oikeastaan ihan kaiken, niin ihania juttuja sieltä löytyy.

   Poista

Hauskaa kun kävit ja kiva kun kommentoit! :) Karkkis tykkää kovasti.